Modele de cuptor de paine

Cód: --- | Fabricante: ---
Publicado em: Sem categoria

Buna Ziua, AM construit si Noi un cuptor/gratar/ceaun pentru Casa Noastra. Daca va place idée va rog sa va uitati la clipul de mai jos: https://youtu.be/SiEZnpeHVyo O zi buna! Stimate d-le Ionut, a-TI construit cuptorul de Paine cu incalzirea cu fumuri? Cum functioneaza? Puteti, va rog, telefona la 0742029079, Ionel PANA? Sunt interesat de idee. Multumesc! Interesant, Dar ceva poze, schite, detalii tehnice mai ample ar fi de foarte Mare ajutor. Cu Stima foarte interesant daca ATI putea sa-mi trimite-TI schita PE adresa de mail. Multumesc mult. Te Rog timite-mi PE email [email protected] c/v proiectului. Interesant. Te Rog trimite-mi si mie schite si cum sa-l construiesc. Este Bun Dar antic. Eu am facut un cuptor de Paine Dar focul Arde Sub Vatra, intra 30 bucati Paine la 300 g si Scot PE 0ra 90 bucati. Lemnu intra prin série, USA este in FATA, fumul se Duce in FATA, se intoarce in série, si iar se Duce spre FATA unde Scoti painea. si cosul de FUM se montraza in fata la partea superioara si este Perfect, nu mai Stai sa Cureti cenusa sa Poti Baga painea.

este indicat pentru o mini Fabrica de Paine en 8 h se poate face 700 bucati cu o roaba de lemne. informatii RIO 0767350801 ma intereseaza cuptorul prezentat de DV. va rog daca se poate sa-mi trimiteti o schita si poze, PT. a construii la o Fam. necajita DIN satul meu natal. multumirile OSA va Vina din partea Fam. nevoiasei, de restul materialelor am sa ma occupe Personal, si tot OData am sa va trimitem si o Poza dupa construire Multumesc. Foarte interesant. M-AR interesa o schita si ceva foto.

Multumesc daca ai ceva schita si o poti pune pe net sau pe PM… sunt interesat de Modul de constructie… Poutine mai detaliat. Multumesc Buna Ziua, va rog, daca se poate sa-mi dati mai multe detalii. de multa vreme incerc sa gasesc Poutine ajutor PT construirea unui cuptor de Paine. Ma intereseaza cuptorul prezentat de DV. va rog daca se poate sa-mi trimiteti o schita si poze, va multumesc anticipat. Buna Ziua, va rog, daca se poate sa-mi dati mai multe detalii. de multa vreme incerc sa gasesc Poutine ajutor PT construirea unui cuptor de Paine.

Compartilhe